Wie is Wie


Rick Denkers

Rick Denkers

Rick is voorzitter van de NFG en draagt zorgt voor de beleidsvoering. Hij heeft overleg met externe partijen waarmee de NFG samenwerkt zoals (zorg)verzekeraars, koepelorganisaties, accreditatiebureau’s en opleidingsinstituten. Ook houdt hij zich bezig met diverse IT-projecten, de organisatie van de Maand voor de psychosociaal professional, personeelszaken en toetsingen van nieuwe inschrijvingen. 

Aanwezig:
onregelmatig (vanwege vele externe besprekingen)

 
 
 

Carry Huijink

Carry Huijink-Jansen

Carry is bestuurslid en verder verantwoordelijk voor de gang van zaken op het NFG-kantoor. Ze draagt zorg voor de binnenkomende e-mail en ze staat NFG-leden en diverse organisaties waarmee de NFG samenwerkt te woord. Verder is zij altijd op zoek naar relevant vaknieuws voor de webpagina van de NFG, stelt de nieuwsflits samen, onderhoudt de Facebook- en LinkedIn-pagina en beantwoordt vragen tijdens het telefonisch spreekuur op donderdagavond. Daarnaast ondersteunt ze de voorzitter, de administratie en het secretariaat. Ook houdt ze zich bezig met de organisatie van de Maand voor de psychosociaal professional, personeelszaken, aanmeldingen van (nieuwe) NFG-registerleden bij de koepelorganisatie en toetsingen van nieuwe inschrijvingen.

Aanwezig:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en om de vrijdag (in de even weken)

 
 
 

Henk Kuhl

Henk Kuhl

Henk draagt zorg voor de financiele administratie van de NFG.

Aanwezig:
dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

 
 
 

Krystyna Krzanik

Krystyna van der Veen

Krystyna biedt ondersteuning aan de administratie waar nodig en staat onze registerleden telefonisch te woord. Daarnaast zorgt zij elke 2 maanden voor de verzending van het TCC-magazine. Ook zorgt zij ervoor dat het kantoor netjes en schoon is.  

Aanwezig:
maandag, woensdag en donderdag

 
 
 

Sander de Bot

Sander de Bot

Sander is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en opbouw van Leefstijl Interventies binnen de NFG en de ALIP. Vanuit dat kader heeft hij overleg met diverse organisaties om Leefstijl professioneel te introduceren binnen de complementaire sector. Tevens voert hij visitaties uit en helpt hij mee bij het verwerken van de herregistratie van NFG- registerleden.

Aanwezig:
donderdag (op dinsdag en woensdag mobiel bereikbaar).