Wie is Wie

Rick

Rick Denkers

Rick is voorzitter van de NFG en draagt zorgt voor de beleidsvoering. Hij heeft overleg met externe partijen waarmee de NFG samenwerkt zoals (zorg)verzekeraars, koepelorganisaties, accreditatiebureau’s en opleidingsinstituten. Ook houdt hij zich bezig met de organisatie van de Week voor de psychosociaal professional, personeelszaken en toetsing van nieuwe inschrijvingen.

Aanwezig:
onregelmatig aanwezig vanwege vele externe besprekingen

 
 
 

Carry

Carry Huijink-Jansen

Carry is bestuurslid en verder verantwoordelijk voor de gang van zaken op het NFG-kantoor. Ze staat NFG-leden en diverse organisaties waarmee de NFG samenwerkt te woord. Verder is zij altijd op zoek naar relevant vaknieuws voor de webpagina van de NFG, stelt de nieuwsflits samen, onderhoudt de Facebook- en LinkedIn-pagina en beantwoordt vragen tijdens het telefonisch spreekuur op donderdagavond. Daarnaast ondersteunt ze de voorzitter, de administratie en het secretariaat. Ook houdt ze zich bezig met de organisatie van de Week voor de psychosociaal professional, personeelszaken en toetsing van nieuwe inschrijvingen.

Aanwezig:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

 
 
 

Tim

Tim Gremmen

Tim beantwoordt (telefonisch) vragen van NFG-registerleden en draagt zorg voor de verwerking van de binnenkomende e-mail. Hij houdt zich bezig met de NFG-administratie (met name de inschrijvingen, de collectieve verzekeringen en beoordeling van de aangevraagde herregistraties) en draagt zorg voor de administratie rondom het PSC-Magazine.

Aanwezig:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

 
 
 
Henk

Henk Kuhl

Henk draagt zorg voor de financiele administratie van de NFG.

Aanwezig:
dinsdag, woensdag, donderdag

 
 
 
Krystyna

Krystyna van der Veen

Krystyna biedt ondersteuning aan de administratie waar nodig. Daarnaast zorgt zij elke 2 maanden voor de verzending van het PSC-magazine.

Aanwezig:
maandag, woensdag en donderdag

 
 
 
annette

Annette Witterholt

Annette beantwoordt vragen van (nieuwe) registerleden en draagt zorg voor de inschrijvingen. Zij houdt zich verder bezig met kwaliteitsbeheer. Dit is een nieuwe afdeling binnen de NFG. Ze gaat oa. op ‘visite’ bij leden om te zien hoe de zorgverlening in de betreffende praktijk is georganiseerd. 

Aanwezig:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag