Masterclass ‘Vanuit secure base betekenis geven aan transities’

psc 't kanEen dag voor (loopbaan) professionals over het begeleiden van transities. Het ochtendprogramma ‘De rol van betekenis geven’ en de organisatie is in handen van PSC ‘t KAN. Het middagprogramma ‘De coach als secure base’ wordt verzorgd door Jakob van Wielink. 

Ons (professionele) leven beweegt zich voortdurend tussen welkom en afscheid, tussen hechten en verliezen, in een zoektocht naar betekenis. Deze continue beweging wordt zichtbaar in de Transitiecirkel. 

De Transitiecirkel laat mooi zien dat na het verwerken ruimte ontstaat om betekenis te geven. Verwerken draagt bij aan het bewust worden van het gemis en daaronder ook het verlangen naar. Bij betekenis geven krijgt deze bewustwording en het verlangen een plek. Dat zorgt voor meer regie en vertrouwen om stappen voorwaarts te maken. Jezelf hierin als professional zien en cliënten mogen begeleiden in dit proces is bijzonder.

Maar hoe doen wij dat? Welke invloed ervaar je daarin? Om hier ervaring mee op te doen gaan we er deze dag mee aan het werk en staan we stil bij:

  • De kracht van de Transitiecirkel; informatie, ervaren en doen: 
  • De kunst van het aansluiten als professional. 


Datum: donderdag 22 juni van 9.30 – 17.00 uur.
Locatie: Stadsvilla Sonsbeek te Arnhem.
Kosten: € 245,00 excl. B.T.W. inclusief lunch en het boek: ‘Laat je niet gijzelen’ van George Kohlrieser.

Bij inschrijving voor 21 maart geldt een korting van 10%.


Voor informatie en aanmelding: www.psc-tkan.nl/masterclass/