Oktober - Maand voor de Psychosociaal Professional

NFG en Hupper zijn opnieuw aan de slag gegaan om een top na- en bijscholingsevenement te organiseren. In nieuwsflits 185 vertelden we al dat oktober de Maand voor de Psychosociaal Professional wordt. Vandaag meer nieuws over deze maand voor coaches, counselors, therapeuten en andere zorgprofessionals.  

NFG site Jean-Pierre klein

Op 11 oktober kun je live aanwezig zijn bij twee colleges rondom het thema relaties. Deze colleges worden in Waalwijk gegeven. In de ochtend trapt Jean-Pierre van de Ven af met een college over relaties, relatieproblemen en hoe partners te begeleiden. Jean-Pierre is auteur van de boeken ‘Geluk in de liefde’, ‘Doen jullie het nog?’ en ‘Waarom luister je niet?’. Hij begon zijn carrière aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij les gaf en onderzoek deed. Nu behandelt hij als vrijgevestigd psycholoog mensen met (relatie)problemen. Met Jean-Pierre halen we dus het beste uit twee werelden in huis: wetenschap en therapie. 

De middag hebben we gereserveerd voor de andere kant van de medaille. Wat als de relatie wordt verbroken? Hoe kun je goed scheiden en wat te doen als er nieuwe gezinssamenstellingen ontstaan? Blok nu alvast 11 oktober in je agenda. Houd onze berichten in de gaten. Binnenkort onthullen we onze tweede spreker.

Kun je er om welke reden dan ook niet bij zijn? Ook dit jaar zorgen we ervoor dat je op een andere manier de kans krijgt om de colleges te volgen. Gewoon heerlijk vanuit je luie stoel!

Om je in te schrijven zul je nog even geduld moeten hebben. Dit is mogelijk vanaf 11 september 11.00 uur. Deze datum kun je dus ook alvast in je agenda noteren.