Eendaagse training Labyrinthoss® Rouwkwartet, een methode voor hulpverleners

12 april / 10 mei / 20 mei / 28 juni 2017

kwartet Bent u als hulpverlener op zoek naar een praktisch hulpmiddel om een verlies bespreekbaar te maken en betekenis te geven? Het Labyrinthoss® Rouwkwartet helpt! 

Het kaartspel biedt een handvat om het gesprek aan te gaan op een laagdrempelige manier. Enerzijds geeft het de cliënt(en) een leidraad voor het gesprek, anderzijds geeft het de hulpverlener snel inzicht in het rouwproces. Het kwartet kan zowel een-op-een als in groepsverband gespeeld worden. Met verschillende thema’s biedt het hulp bij verlies in de breedste zin van het woord: een dierbare, een baan, huwelijk etc.

Het Labyrinthoss® Rouwkwartet is gemakkelijk te gebruiken voor bijvoorbeeld maatschappelijk werkers, psychologen, vaktherapeuten en sociaal pedagogisch hulpverleners. Door middel van een eendaagse training raakt u bekend met het spel, ervaart u het kwartet door de ogen van de hulpverlener én de cliënt, en zal worden uitgelegd op welke theorieën het Labyrinthoss® Rouwkwartet berust.De training is geaccrediteerd en gecertificeerd door stichting SKB; Scholingscategorie SKB-F / Totaal SBU: 12 / 0,4 EC’s.

Voor meer informatie over het Rouwkwartet en om u aan te melden voor de training kunt u terecht op de website van Labyrinthoss: www.labyrinthoss.nl/aanbod/rouwkwartet 

Voor specifieke vragen/opmerkingen kunt u altijd contact opnemen via onderstaande gegevens.
Germien Grimmelikhuizen
Psychosociaal therapeut | Rouw-en verliesbegeleiderEMDR-therapeut | Trainer
Labyrinthoss, grip op je leven
t. 06 53 77 60 75
www.labyrinthoss.nl