Drie unieke trainingsmogelijkheden met Focusing, div. data

KinderFocusCoach

Dit jaar 3 unieke internationale trainingsmogelijkheden met Focusing

*Een eendaagse Confidence under Pressure (zondag 9 april in Breda)
*Een intensieve 4 daagse :“Being in Contact”, werken met hechtingsstoornissen. (4 t/m 8 mei in Friesland)
*Een 6 daagse Children Focusing Summer School met 4 Europese Children Focusing Coordinators (14 t/m 20 juli in Friesland) 

Al deze dagen zijn geaccrediteerd door de SRVB

Prikkelen deze vragen jou?

*Ben jij ook benieuwd hoe je op een eenvoudige’ en efficiënte manier meer stevigheid en ‘presence kunt verkrijgen in moeilijke situaties?
*Wil jij ook diepgang, effectiviteit  en authenticiteit inbrengen in de relatie met cliënten rond hechting?
*Wil jij meer helderheid en verfijning krijgen in jou persoonlijke proces rond belevingen uit jouw kindertijd en ontrafelen van eigen oude patronen.
 
Focusing helpt jou en de cliënt , het kind om verbinding te maken en te houden met zijn impliciete weten, zijn/haar zelfsturing, middels dat wat lichamelijk merkbaar is omtrent zijn/haar levenservaringen.   Focusing is een ervaringsgerichte methode  en is ontwikkeld door E. Gendlin, filosoof en psychotherapeut, tot 1995 hoogleraar aan de Universiteit van Chicago: www.focusing.org. Het is een veranderingsproces.

Onderwerpen en thema’s uit de 4 en 6 trainingsdagen
Onze visie en methode heet: Dynamic Focusing: 

*Luisteren in 3 richtingen 
*EBL: Emerging Body Language
*Kwaliteit van jouw presence en onvoorwaardelijke empatische houding  
*Spiegelen en reflecteren 
*Verdiepende Focusing interventies
*Symbolisering en andere non-verbale activiteiten en middelen

Dynamic Focusing
Is speels en serieus, bewegend en verstild, open en begrenst, licht en zeer diepgaand. Deze methode verbreed jouw flexibiliteit als volwassene, als begeleider en trainer en je exploreert nieuwe wegen om jouw creativiteit op een andere manier uit te drukken, ook rond belevingen uit je kindertijd.  De groepsgrootte is ongeveer 8 tot 12 personen en het accent ligt op jouw eigen individuele tempo, proces en mogelijkheden. Jouw schatkist aan vaardigheden zal blijvend vergroot worden!Meer informatie bij René Veugelers Focus coördinator  voor Nederland: rene@ftcz.nl  en op www.kinderfocuscentrumnederland.nl