Nieuwe versnelde opleidingen, MBK/PSBK-diploma nog voor 2017!

con amore Beste NFG-leden,

Graag willen wij jullie op de hoogte stellen van de nieuwe opleidingen die Con Amore aanbiedt. Door de samenwerking tussen Con Amore en NFG ontvang jij hierop nu namelijk 10% korting!

Versnelde opleidingen
Januari 2017 komt steeds dichterbij en we merken dat er nog veel therapeuten moeten starten met een MBK/PSBK-opleiding om aan de eisen van verzekeraars te kunnen voldoen. Om jullie een oplossing te bieden heeft Con Amore twee nieuwe opleidingen gelanceerd: MBK-Versneld en PSBK-Versneld. Deze opleidingen maken het mogelijk om nog vóór 2017 een geaccrediteerd MBK/PSBK-diploma te behalen. Een gestructureerde thuisstudie gecombineerd met een intensief klassikaal traject van 12 lesdagen verdeeld over drie-en-een-halve maand ondersteunen dit. De lessen zijn zo gepland dat er meerdere inhaalmomenten zijn indien je een keer een les mist. De versnelde opleidingen worden momenteel aangeboden in Amsterdam, Zwolle en Utrecht.

Con Amore komt naar je toe
Zit jouw locatie er niet bij, maar wil je de opleiding wel graag bij jou in de buurt volgen? Vanaf 11 studenten komt Con Amore naar je toe om de opleiding te faciliteren. Wanneer je dus zelf een groep van minimaal 11 studenten kunt vormen, regelt Con Amore de rest!

informatie: website Con Amore