20151116 Logo_NFG_nieuw Elk jaar organiseert de NFG één of meerdere (contact)dagen waarmee onze registerleden studiepunten kunnen behalen. Voorheen was dat altijd in de vorm van onze Psychosociale Contactdag(en). De afgelopen jaren organiseerden wij een studieweek/maand samen met Hupper, de online-opleider op het gebied van psychologie. Graag willen wij bij jullie peilen wat jullie wensen zijn op dit gebied.

De NFG-registerleden die al langer bij ons staan geregistreerd zullen het zich wellicht nog herinneren, de Psychosociale Contactdagen. Deze dagen werden voor het laatst door ons georganiseerd in 2014. De contactdagen vonden altijd plaats in het midden van Nederland, de laatste jaren in Nijkerk. NFG-registerleden konden op deze dagen diverse lezingen en workshops bijwonen en elkaar én het NFG-team ontmoeten. In 2015 hebben wij de contactdagen moeten annuleren vanwege te weinig aanmeldingen.

In 2016 én 2017 hebben wij samen met Hupper de week/maand voor de Psychosociaal Professional georganiseerd. Tijdens deze week/maand gaven wij onze registerleden de keuze tussen een HOME- en VIP-pakket. Bij het VIP-pakket woonde je een VIP-dag bij in Waalwijk. Daar was je aanwezig bij de opname van het college van twee gerenommeerde sprekers. De dag was omlijst met leuke verrassingen en lekkere hapjes. Daarnaast ontving je twee videocolleges naar keuze uit het lespakket van Hupper. Bij het HOME-pakket kon je ook twee colleges uit het lespakket van Hupper kiezen én je kon de colleges van de VIP-dag gedurende een week/maand terugkijken. 

Zowel over de contactdagen als over de week/maand voor de Psychosociaal Professional hebben wij altijd lovende reacties gehad van de deelnemers. Maar het deelnemersaantal viel ons niet altijd mee. Wij horen her en der wel geluiden dat de contactdagen worden gemist. En eerlijkheidshalve, wij missen het ook wel. Het organiseren van een dergelijke dag kost echter veel tijd en vooral ook veel geld.

In onderstaande poll hebben wij enkele van onze ideeën/mogelijkheden neergezet. Wij nodigen je hierbij van harte uit om deze in te vullen. Ook wanneer je géén belangstelling hebt voor een dergelijke dag/maand horen wij dit graag van jou via deze poll. Het kost minder dan een minuut van jouw tijd om de poll in te vullen en je helpt ons hiermee om te bepalen welke koers wij zullen gaan varen. Uiteraard houden wij je verder op de hoogte via onze nieuwsflitsen. 


Dank je wel voor je deelname,
Team NFG

POLL