PSC magazine

PSC-collage

Alle registerleden van beroepsorganisatie NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de leden van Rosegarden en TPnet ontvangen zesmaal per jaar het PSC Magazine. Met het magazine wil de NFG deze (register)leden informatie en inspiratie geven om zich als zorgprofessional te blijven ontwikkelen in het werkveld.

Abonnementen

Ben je nog geen registerlid van de NFG, maar wil je wel een abonnement op het PSC Magazine? Dat kan! Stuur een e-mail met je naam en adres naar: abonnement@pscmagazine.nl. Een jaarabonnement* kost € 39,95 incl. btw. Nieuwe abonnementen kunnen op elk moment van het jaar ingaan. De abonnementsvoorwaarden zijn op te vragen via abonnement@pscmagazine.nl.

*Een opzegging dient schriftelijk, ten minste 2 maanden voor afloop van de abonnementsperiode, te worden ingediend bij de uitgever.

Proefnummer

Een proefnummer kan je aanvragen door overmaking van € 2,00 incl. btw naar: NL69 INGB 0006 6026 35 t.n.v. Inspired Communications o.v.v. Proefnummer PSC. Stuur daarbij een e-mail met je naam en adresgegevens naar proefnummer@pscmagazine.nl. Zodra je betaling is ontvangen, sturen wij het proefnummer naar je toe. 

Adreswijziging

Wil je een adreswijziging doorgeven? Als abonnnee kan je een e-mail met je nieuwe adres sturen naar: abonnement@pscmagazine.nl. Ben je geregistreerd bij de NFG, voer de adreswijziging dan zelf door via het inloggedeelte van www.de-nfg.nl. Ben je geregistreerd bij Rosegarden of TPnet? Geef de adreswijziging dan door bij het secretariaat van deze organisaties. 

Adverteren in het PSC magazine

Heb je interesse in adverteren in het PSC Magazine? Neem dan contact op met de uitgever:

Inspired Communications

A: Arthur van Schendelplein 130, 2624 CV Delft

T: 06 23 63 38 65

E: contact@inspiredcommunications.nl

W: inspiredcommunications.nl

Als extra service kunnen therapeuten die geregistreerd zijn bij de NFG de digitale edities van het magazine via het inloggedeelte van www.de-nfg.nl lezen.